Grabbelpas Zomervakantie 2012

5 +

De grabbelpas voorziet talloze activiteiten naar verschillende leeftijdsgroepen tijdens de zomervakantie

Waar KA Pitzemburg, Bruul 129, 2800 Mechelen
Organisator Dienst Jeugd
Contact tel : 015/297895
Trefwoorden
Doelgroep
Uitgebreide infotekst

Om deel te nemen aan de activiteiten heb je een Grabbelpas nodig. Deze pas kan je jaarlijks per kind, in de loop van het jaar waarin hij/zij 5 jaar wordt, voor 3,5 ophalen bij de jeugddienst.

In ruil hiervoor krijg je:

een persoonlijke Grabbelpas
een super kortingengids met speciale kortingen voor de Grabbelpassers in pretparken, musea en het Mechelse Sport- en Recreatiepark De Nekker
drie maal per jaar onze Grabbelpasbrochure waarin de activiteiten staan van de komende vakanties (de krokus-/paaseditie, de zomereditie en de herfst-/kersteditie)
spel- en plezier tijdens de krokus-, paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie
Wie wil deelnemen aan de activiteiten moet zich vooraf inschrijven. Je kan dit doen op de speciale reservatiedag (deze dag zal steeds duidelijk aangegeven staan in onze Grabbelpasbrochure). Daarna kan je terecht op www.egrabber.be/mechelen of tijdens de openingsuren van de jeugddienst. Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen is het aangeraden om steeds je Grabbelpas mee te brengen en vooraf een lijstje van je activiteiten te maken. Bij elke activiteit is er een maximum voor het aantal inschrijvingen. Hou dit goed in het oog en wees er op tijd bij.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in VlaanderenVVJ

webdesign statik